Bandagisterie


Ons gamma bandagisterie bevat een reeks producten die een zachte en comfortabele ondersteuning bieden voor diverse lichamelijke ongemakken.

Rug en buikgordel

U heeft al lang last van uw rug, of u heeft last van een buikbreuk. Na consultatie van uw arts bent u op zoek naar een rug- of buikgordel op maat. Voor een buikgordel of een lumbostaat werken wij graag op maat. Hierbij kunnen wij rekening houden met de anatomische bouw van uw lichaam en uw specifieke wensen. Een lumbostaat en buikgordel wordt terugbetaald door de mutualiteit indien u een voorschrift heeft van uw behandelende arts.

Stoma en incontinentiemateriaal

Voor deze producten werken wij samen met alle fabrikanten die erkend zijn door de mutualiteiten en die werken volgens het systeem van derde betaler. Wij houden bovendien alle essentiƫle informatie, zoals hernieuwingstermijn en referenties, voor u bij!

Therapeutische steunkous

Gaat uw op vakantie en u moet een lange vliegtuigreis of autorit doorstaan? Of moet u uw benen laten behandelen? Heeft u last van zware benen tijdens uw werk? Heeft u last van lymfoedeem? In elk van deze gevallen kunnen steunkousen soelaas bieden. Het assortiment van steunkousen is echter enorm divers. Als medisch therapeutisch centrum staan wij graag voor u klaar om u in deze diversiteit te adviseren, rekening houdend met de precieze toepassing en met uw comforteisen. Wij werken met prefab producten of kiezen voor maatwerk, zowel vlakbrei als rondbrei. Ook adviseren wij u graag wanneer u recht heeft op tussenkomst van de mutualiteit.
Griet Engelborghs

Klant

"Ik ben vandaag toevallig terechtgekomen in de winkel Medipro, voor een enkelverband. De tijd die er voor mij werd genomen en de uitleg die ik daar heb mogen ontvangen gaf mij een zeer professioneel gevoel, mensen die hun vak graag en goed doen. Dit is een adres wat ik graag aanbeveel. Want als ik nog iets nodig heb kom ik hier zeker terug."

 

Hebt u vragen of wilt u meer weten over ons assortiment?
Aarzel dan niet om onze winkel te bezoeken.
Of contacteer ons via onze contactpagina.

  • MEDIPRO

  • Vilvoordsesteenweg 183
    1850 Grimbergen

  • 02 310 97 79
    info@medi-pro .be